Forsikringer

Ortopædkirurgisk Klinik er en privatklink, der har aftaler med den offentlige sygesikring, en lang række forsikringsselskaber, Sygeforsikringen ”danmark” m.fl.

Den offentlige sygesikring
Er du blevet henvist fra din egen læge, skal du have henvisningen klar, når du kontakter os. Det første besøg hos os er en forundersøgelse med samtale, men aldrig operation. Der må påregnes ventetid på forundersøgelse samt eventuel operation.

Sundhedsforsikring
Hvis du har en syge- og sundhedsforsikring skal du kontakte os for at høre, hvordan du skal forholde dig med hensyn til behandlingsforløbet. De klinikker, der samarbejder med forsikringsselskaberne, forpligter sig til at behandle patienterne inden for kort ventetid. Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber om konsultation og behandling.

Sygeforsikringen “danmark”
Hvis du har udvidet operationsdækning hos Sygeforsikringen ”danmark”, har du garanti for hurtig behandling hos Ortopædkirurgisk Klinik – Thomas Danø Møller. Derudover giver et medlemsskab af ”danmark” mulighed for refusion af op til 85 % af dine udgifter til behandling. Her kan du se “danmarks” takstbrochure og finde mere information.