Stor erfaring og faglig kunnen

Vi er højt specialiseret i bestemte operationer, men ser altid kroppen som en helhed. Vi udfører operationer i knæ, fod, hånd, albue og ben. Med godt 1.000 knæoperationer om året er vi eksperter på netop dette område.

Vi er kompromisløse, både når det gælder faglig kunnen, men også i forhold til omsorg for og vejledning af vores patienter.

Den nyeste teknologi og viden
Vi benytter os af den nyeste teknologi og har markedets bedste udstyr. Seks uger om året er sat af til videreuddannelse af hele personalet. Målet er, at vi konstant er opdateret med den nyeste viden.

Udover knæ, er Thomas Danø Møller også specialist i sportsskader. Et par gange om året er han på Capio Artro klinikken i Stockholm – en klinik, som især elitesportsudøvere vælger, og som vi samarbejder tæt med. Her forsker nogle af verdens bedste kirurger i nye operationsteknikker, genoptræning og sportsskader. Denne viden kommer os til gode, ligesom den tætte kontakt til Sverige sikrer, at vi har det bedste tekniske apparatur, idet Sverige generelt er langt fremme på området.

Thomas Danø Møller er desuden medlem af en lang række internationale organisationer og underviser læger rundt om i Europa.

Tid til en forklaring
Vi har mange års erfaring med at forklare om sygdomsbilledet, operationerne og mulighederne for genoptræning. Vi har gennem årene også opereret mange børn og er trænet i at give dem bedst mulig behandling. Vi tager os altid tid til grundigt at forklare, hvad der skal ske før, under og efter operationen og til at svare på dine spørgsmål.

Løbende kvalitetssikring
Vi arbejder aktivt og konstant med at forbedre støttefunktioner som vejledninger og genoptræningsinstruktioner. Vi foretager løbende kvalitetssikring med opfølgning af operationsresultaterne, patienttilfredshed, ventetider, billedlagring fra operationer, vejledninger, operationsplanlægning med mere.

Historien
Klinikken har altid haft til huse i Helsingør – i begyndelsen med Thomas Danø Møllers far, Henrik Møller, som klinikchef. Henrik Møller var en foregangsmand inden for området – den første, som specialiserede sig i knækikkertoperationer i Danmark allerede i 1969. Thomas Danø Møller arbejdede sammen med sin far og overtog klinikken i 1999. I 2006 flyttede klinikken til de nuværende lokaler i et stort lægehus i Helsingør med topmoderne operationsstuer.