Thomas Danø Møller - Ortopædkirurg

Thomas Danø Møller er klinikkens ortopædkirurg. I årenes løb er det blevet til næsten 10.000 kikkertoperationer for Thomas.

Efter uddannelsen til læge i 1986 fulgte uddannelser til dansk og svensk speciallæge i ortopædisk kirurgi. Thomas har kørt lægeambulance, og arbejdet på Ängelholm Sygehus i Sverige som overlæge på ortopædkirurgisk afdeling med speciale i arthroskopisk kirurgi og idrætsskader. Han overtog Ortopædkirurgisk Klinik i 1999. Han er medlem af Dansk og Svensk Ortopædisk Forening, og engagerer sig i en række internationale organisationer bl.a. ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy). Et par gange om året er han på Capio Artro Clinic i Stockholm, hvor der især opereres elitesportsfolk og forskes i forebyggelsen af sportsskader.

Knæ er Thomas´ speciale og hans engagement i forskning og ny viden på området samt den store erfaring, gør ham til en af de dygtigste ortopædkirurger i Danmark.

Jette Nielsen - Operationsassistent

Jette er uddannet operationsassistent og har tidligere været beskæftiget i sundhedsvæsenet. Hun følger patienten før, under og efter operationen.

Helle Møller - Lægesekretær

Planlægning, kommunikation og administration er Helles hovedansvar. Hun er uddannet lægesekretær og har senest været ansat på Frederiksberg Hospital.

Per Mathiassen - Fysioterapeut

Husets fysioterapeut Per Mathiassen afsluttede den fireårige uddannelse til fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapi Skole i 1986. Han har arbejdet på klinikker i både Danmark og Norge, inden han i 1988 overtog Rønnebær Allé Fysioterapi i Helsingør. I 2002 afsluttede han desuden et femårigt osteopatstudie fra International Academy of Osteopathy, og har gennemgået samtlige kurser i manuel terapi hos Danske Fysioterapeuter.